Profnorm Kampen achtergrondIJzerwaren

Of je nu een professionele aannemer bent of een enthousiaste doe-het-zelfer, ijzerwaren zijn onmisbaar voor het realiseren van jouw project.

Een van de belangrijkste onderdelen van ijzerwaren zijn de bevestigingsmiddelen, zoals spijkers, schroeven, bouten en moeren. Spijkers zijn ideaal voor het opbouwen van schilderen tot het bouwen van een schuur, vooral voor houten constructies zijn spijkers ideaal. Schroeven bieden daarentegen juist meer grip en zijn onmisbaar bij het monteren van meubels of het bevestigen van deurbeslag.

Maar ook handgereedschap zoals hamers, tangen en schroevendraaiers vallen onder ijzerwaren. Tangen komen in verschillende soorten voor waaronder kniptangen, waterpomptangen en nijptangen. Daarnaast bieden wij ook schroevendraaiers aan in diverse maten en typen.

IJzerwaren zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de uitstraling van een project. Of het nu gaat om sierlijsten, deurkrukken of kastknoppen, deze elementen voegen persoonlijkheid toe aan ieder interieur.

Wat ook belangrijk is, is het gebruik van ijzerwaren in sanitaire en elektrische installaties. Stopcontacten, waterkranen, schakelaars het zijn allemaal voorbeelden van ijzerwaren die in huis gebruikt worden.

Ongeacht van ieders kluservaring, iedereen heeft te maken met ijzerwaren. En daarom bieden wij ijzerwaren in vele vormen en maten aan.

website gerealiseerd door Brugmedia bv Kampen | © Copyright - Profnorm Kampen