Profnorm Kampen achtergrondGereedschappen

Gereedschappen zijn de kracht achter het realiseren van bouwprojecten, renovaties en andere klussen. Gereedschappen zijn de handen en spieren van de bouwwereld en verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten.

Een van de meest voorkomende categorieën zijn de handgereedschappen, zoals hamers, schroevendraaiers, zagen en meetinstrumenten. Hamers hebben wij in verschillende soorten types, zoals rubberen hamers en klauwhamers voor spijkers. Schroevendraaiers om schroeven aan te draaien of juist los te maken en tangen om materiaal vast te pakken en te buigen.

Daarnaast bieden wij natuurlijk ook elektrische gereedschappen aan zoals boormachines, cirkelzagen en schuurmachines. Boormachines maken het gemakkelijk om gaten te boren in verschillende materialen terwijl cirkelzagen rechte zaagsneden produceren. Schuurmachines worden gebruikt om oppervlakten glad te maken.

Daarnaast kunnen wij ook niet voorbij aan de nieuwste technologieën van lasers en digitale multimeters. Kortom wij bieden allerlei verschillende gereedschappen aan voor grote en kleine klussen en voor een beginnende en gevorderde klusser.

website gerealiseerd door Brugmedia bv Kampen | © Copyright - Profnorm Kampen