Profnorm Kampen achtergrondOver Profnorm Kampen

Over Profnorm Kampen

De voorgeschiedenis van het nu hetende Profnorm Kampen b.v. begon midden 19e eeuw aan de Oudestraat in Kampen. Daar vestigde zich toen ijzerhandel Dulleart. Doordat de infrastructuur in de binnenstad van Kampen veranderde (geen verkeer), werd de bereikbaarheid van de winkel voor de arbeiders moeilijker. Er kwam steeds meer industrie (terrein) op komst. De handel verplaatste zich en zo kwam in 1981 daar voor de ijzerhandel ook verandering in. Onder een nieuwe naam genaamd IJzerhandel Hagenauw kwam er een vervolg van de ijzerhandel in de binnenstad, op het industrieterrein van Kampen aan de Handelsstraat 10.

Een van de drijvende krachten achter de doorstart was Rudy van der Weerd van toenmalig metsel en bouwbedrijf van der Weerd. Hij zorgde in 1981 voor een doorstart van de ijzerhandel. Vanaf dat moment kunnen we stellen dat het familiale in het bedrijf doorgevoerd werd. Schoonzoon Wim Knijnenberg (nu huidig directeur/eigenaar van Profnorm Kampen b.v.) kwam op 16 jarige leeftijd begin 1981 de zaak in. 24 jaar later, door het helaas plotseling overlijden van schoonvader Rudy van der Weerd werd de toenmalige ijzerhandel in 2005 in zijn geheel overgenomen door huidig directeur/eigenaar Wim Knijnenberg.

Profnorm Kampen b.v. is vanaf 2005 tot aan heden een zeer stabiel bedrijf met een sterk fundament. Binnen het bedrijf loopt een legio aan kennis en ervaring rond. Wij zijn trots op het feit dat er werknemers werken met ruim 30 jaar ervaring. Profnorm Kampen b.v. is een familiebedrijf en dat is terug te zien binnen onze organisatie en naar onze klanten. We kunnen spreken van een nuchtere, laagdrempelige verstandhouding tussen het personeel en onze klanten.

Met een 2e generatie binnenboord in de naam van Dave Knijnenberg maakt Profnorm Kampen b.v. zich klaar voor de toekomst. Er wordt verder gebouwd op het fundament wat er in de afgelopen jaren gelegd is. Hierbij denkend aan:

  • Verduurzaming
  • Automatisering systemen
  • Onderlegd nieuw personeel
  • Modernisering/uitstraling

Waarbij we de service, klantgerichtheid, loyaliteit, nuchterheid en charme van Profnorm Kampen b.v. altijd zullen waarborgen. Deze rode draad door het bedrijf zal altijd blijven bestaan. Wij merken dat deze manier van beleidsvoering voor ons en voor onze klanten als zeer prettig wordt ervaren. Zoals de nieuwe slogan zegt ‘’weet waarop je kan bouwen!’’

website gerealiseerd door Brugmedia bv Kampen | © Copyright - Profnorm Kampen