Profnorm Kampen achtergrondMachines

Machines zijn er natuurlijk om onze taken efficiënter en effectiever uit te voeren dan onze menselijke arbeid. Van eenvoudige handgereedschappen tot geavanceerde elektrische apparaten, wij bieden alles aan wat je nodig hebt om jouw project te laten slagen.

Wij hebben een breed scala aan elektrisch gereedschap. Onze boormachines zorgen voor nauwkeurige gaten in diverse materialen, terwijl cirkelzagen helpen bij het realiseren van rechte zaagsneden. Of je nu aan de slag gaat met houtbewerking, metaalbewerking of metselwerk, wij bieden de geschikte machine aan.

Als je op zoek bent naar bouwmachines voor grotere projecten, bieden wij machines zoals graafmachines, betonmixers en bulldozers aan. Deze zijn onmisbaar voor bouwprofessionals en zorgen voor de kracht bij grootschalige projecten.

Of je nu een doorgewinterde vakman bent of net begint aan je allereerste project, wij bieden de juiste machines om jouw klus te klaren.

Machinereparatie en -keuring

Wij hebben een eigen werkplaats waar onze monteurs machines en gereedschappen repareren. Daarnaast verzorgen wij de jaarlijkse keuring van elektrisch gereedschap en klimmaterialen in onze werkplaats of op locatie.

website gerealiseerd door Brugmedia bv Kampen | © Copyright - Profnorm Kampen