Profnorm Kampen achtergrondNieuws

Bekijk hier onze laatste nieuwsberichten

Zo weet jij waarop je kan blijven bouwen

Kleding voor van de streek en de Munnik.

Het topteam van VD Streek & De Munnik kiest ook voor de mooiste bedrijfskleding. Een mooi geval van kwaliteit kiest voor kwaliteit. Wij zijn trots dat wij jullie nieuwe kledinglijn mochten verzorgen.

Ben jij ook geïnteresseerd in nieuwe kleding met jouw bedrijfslogo? Mail dan naar dave@profnormkampen.nl

Frisse wind bij Profnorm Kampen

Er waait een frisse wind bij Profnorm Kampen. Het bedrijf heeft een nieuw logo en daarnaast wordt er op woensdag 1 november een nieuwe website gelanceerd. Dat geeft Profnorm nieuw elan, zonder inbreuk te doen aan de sterke punten. Profnorm is klantgericht, loyaal, nuchter en daadkrachtig.

De geschiedenis van het bedrijf gaat terug naar 1950, maar de naam Profnorm Kampen wordt sinds 2005 gevoerd. Deze naam is uitgegroeid tot een begrip in Kampen. Dat is zeker de verdienste van eigenaar Wim Knijnenberg die het bedrijf in de afgelopen twintig jaar heeft laten uitgroeien tot een betrouwbare partner voor de bouw, industrie, maar ook voor particulieren.

Dave Knijnenberg, de zoon van eigenaar Wim, wil het bedrijf toekomstbestendig maken. Het personeel van Profnorm vormt tezamen een hecht team. In al die jaren is er nauwelijks verloop geweest. “We hebben straks te maken met een overgang naar een jonge generatie. Dat moet goed verlopen. We hebben veel kennis en dat moeten we behouden. Dat is een taak van mij.”

Moderne tijden vragen om een iets andere aanpak. Daarom kreeg Brugmedia de opdracht om een nieuw logo te ontwerpen. Er is gekozen voor een logo, waarin een moertje is verwerkt en een strakke weergave van de naam Profnorm. “Het moertje staat voor onze ijzerhandel. Prof in onze naam Profnorm staat voor professionaliteit. Wij hebben gereedschappen voor professionals.”

Ook is Profnorm nu goed te vinden op internet. Op woensdag 1 november wordt een nieuwe site gelanceerd. Op deze website staat allerlei informatie over de merken en de dienstverlening van Profnorm. Ook wordt het team gepresenteerd. Dat past helemaal bij de visie van het bedrijf. “We zijn familiar. Dat willen we uitstralen. Dat geeft een vertrouwd gevoel. En we de opereren daadkrachtig. Korte wachttijden bij de balie en snel handelen bij offertes. Daar zijn we sterk in.”

Profnorm Kampen

website gerealiseerd door Brugmedia bv Kampen | © Copyright - Profnorm Kampen